Ons aanbod.

Ontdek hoe Imkerij MoBees en Bee in Business bijdragen aan het behoud van bijen en een duurzame toekomst. Adopteer bijen en voorkom hun uitsterving, verduurzaam je bedrijf met onze expertise of laat je inspireren door lezingen over samenwerking en wat we van de bij kunnen leren. Samen streven we naar een gezondere planeet en een duurzamere toekomst, geleid door de wijsheid van deze kleine bestuivers.

Word gecertificeerd

Ontdek hoe Imkerij MoBees en Bee in Business uw bedrijf kunnen versterken op het gebied van duurzaamheid en natuurbehoud. Plaats vandaag nog een bijenkast bij uw bedrijf en draag bij aan een gezondere planeet.

beeinbusiness

Word geïnspireerd

Leer door onze lezing hoe bijen weten te inspireren tot effectievere samenwerking en verandering in uw bedrijf. Leer meer over de cruciale rol van bijen in ons ecosysteem en hoe uw team kan bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Word een WannaBee

Draag bij aan het behoud van bijen en help mee om deze belangrijke bestuivers te redden van uitsterving. Ontdek hoe uw betrokkenheid een cruciale impact kan hebben op de natuur en ons ecosysteem. Adopteer een bij en help mee!

14 + 2 =

Wie: Imkerij Mobees, Heerhugowaard

Waar: Heerhugowaard

Nummer: 0643215279

Mail: info@mobees.nl

KVK: 77810228