Adopteer een bij paketten

Word een WannaBee

Bij Imkerij MoBees en Bee in Business geloven we sterk in de kracht van individuele bijdragen aan een groenere planeet. Daarom bieden we vier verschillende adoptiepakketten aan, variërend van zilver tot platinum. Deze pakketten zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende bedrijfsbehoeften en budgetten, zodat iedereen kan bijdragen aan het behoud van bijen.

Door een bij te adopteren, draagt u bij aan het behoud van deze cruciale bestuivers en helpt u mee om ze te redden van uitsterving. Onze kleine gevleugelde vrienden spelen een essentiële rol in ons ecosysteem en hebben een directe impact op de natuur om ons heen. Uw betrokkenheid gaat verder dan alleen uw bedrijf; het strekt zich uit tot het behoud van ons gehele ecosysteem.

Kies het adoptiepakket dat het beste past bij uw bedrijf en draag bij aan een gezondere, levendige planeet. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan de toekomst van deze belangrijke bestuivers. Adopteer een bij en sluit u aan bij ons in de strijd om bijen te behouden voor de komende generaties.

9 + 8 =

Wie: Imkerij Mobees, Heerhugowaard

Waar: Heerhugowaard

Nummer: 0643215279

Mail: info@mobees.nl

KVK: 77810228