Bijenkast bij uw bedrijf geplaatst

Word gecertificeerd

Wij richten ons op bedrijven die al stappen zetten richting duurzaamheid, circulariteit en respect voor de natuur, en die bekend zijn met het BREEAM-certificaat. Door een bijenkast bij uw bedrijf te plaatsen, draagt u niet alleen bij aan de biodiversiteit, maar kunt u ook uw BREEAM-score verbeteren en daarmee uw duurzame impact vergroten.

Kies voor Imkerij MoBees en u krijgt meer dan alleen bijenkasten. Onze ervaren imkers komen regelmatig langs om de bijen te inspecteren en om de behoeften van de kolonie in kaart te brengen. U kunt altijd met ons meekijken en ontvangt updates over de voortgang. Daarnaast organiseren we boeiende workshops en presentaties waarbij uw team een kijkje krijgt in de bijenkast, leert hoe honing wordt geoogst, en ontdekt wat uw onderneming kan leren van de bijen op een interactieve en humoristische manier.

Als blijk van waardering ontvangt uw bedrijf 100 potjes heerlijke honing, perfect om weg te geven aan relaties of medewerkers. Daarnaast krijgt elke medewerker bloemenzaadjes om thuis in te zaaien, als een symbool van groei en bloei, geïnspireerd door onze harde werkende bijen.

Bij Imkerij MoBees en Bee in Business geloven we dat de toekomst groen en duurzaam moet zijn. Door samen te werken met bedrijven zoals die van u, hopen we een golf van bewustwording te creëren over het belang van de natuur en het behoud van ons ecosysteem. Plaats vandaag nog een bijenkast bij uw bedrijf en draag bij aan een gezonde, levendige planeet.

15 + 6 =

Wie: Imkerij Mobees, Heerhugowaard

Waar: Heerhugowaard

Nummer: 0643215279

Mail: info@mobees.nl

KVK: 77810228